Basketbol-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Basketbol-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Haberleri

Anadolu Efes, Yıldız Oyuncuyu Kaptı!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun da listesinde yer aldığı gündeme gelen yıldız oyuncu ile anlaşma sağladı.

Anadolu Efes'te Vasilije Micic Şoku!

Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Vasilije Micic, yeni sezon öncesi takımdan ayrıldı.

Shane Larkin'den Olay İtiraf!

Anadolu Efes'te forma giyen Shane Larkin suskunluğunu bozdu. Milli basketbolcu, Ergin Ataman'ın ayrılığı ve Euroleague'de geride kalan sezon hakkında görüşlerini paylaştı.

Onuralp Bitim, Adım Adım NBA'ya Doğru!

Bursaspor ve milli takımın 24 yaşındaki başarılı forvet oyuncusu Onuralp Bitim, NBA ekibi Chicago Bulls ile sözleşme imzalamak üzere.

ABD’li Skorer Darüşşafaka’da!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, ABD’li skorer oyun kurucu Doron Lamb’ı kadrosuna kattı.

TOFAŞ,Uzununu Buldu!

TOFAŞ geçtiğimiz sezonu Euroleague takımlarından Buducnost Voli’de tamamlayan Devin Williams ile anlaşma sağladı.

Obradovic, Ayrılıyor Mu?

Yunanistan'ın basketboldaki iddialı takımlarından Panathinaikos, Fenerbahçe Beko’nun başarılı Başantrenörü Zeljko Obradovic’e transfer teklifinde bulundu..

Suskun Şampiyon Ergin Ataman!

Anadolu Efes’e Euroleague’de final oynatan, ligde de 10 yıllık şampiyonluk özlemine nokta koyan coach Ergin Ataman’ın dünkü maçtaki tavırları dikkat çekti.

Şampiyon Anadolu Efes!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-final serisinin 7. ve son maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu sahasında 89-74 yendi ve 10 sene sonra şampiyon oldu.

Şampiyonluk Son Maça Kaldı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde  Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki play-off final serisinin altıncı maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapıldı.

Efes,3-2 Yaptı!

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin beşinci maçında Fenerbahçe Beko'yu sahasında 86-76 yendi ve seride 3-2 öne geçti.

İlk Yarıda TOFAŞ'ı Sırtladılar!

Ligde ilk yarının sona ermesiyle birlikte TOFAŞ'ı bazı oyuncular adeta sırtladı. Sammy Mejia takımın skor yükünü çeken isim olurken, Diante Garrett da hücuma olan katkısıyla öne çıktı.

Sakarya Basket'te Ayrılık!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol'dan ayrılık açıklaması geldi.

Fenerbahçe,Real'e Kaybetti!

THY Avrupa Ligi finalinde temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'u 85-80 mağlup eden İspanya'nın Real Madrid takımı, Avrupa şampiyonu oldu

Fenerbahçe Final'de!

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final Yarı Final karşılaşmasında Zalgiris Kaunas'ı 76-67 mağlup ederek THY Avrupa Ligi'nde üst üste 3. kez finale yükselmeyi başardı.

Beşiktaş Resmen açıkladı!

Beşiktaş Sampo Japan, Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Ufuk Sarıca ile resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şampiyon!

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Anadolu Efes'i ağırlayan Fenerbahçe, rakibine fark attı, seriyi 4-2'ye getirerek şampiyonluğa uzandı.

Olaylı Derbi Aslan'ın!

Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin 3. maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi konuk etti, olayların da yaşandığı maçta Aslan kazanıp seriyi 2-1'e getirdi.

Türkoğlu,Başdanışman Oldu!

Geçtiğimiz sezon sonunda basketbolu bırakan, kısa bir süre önce de Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su olan Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanlığı'nın kadrosuna katıldı. Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı oldu.

Toplam 204 haber.