Futbol-İtalya Ligi

Futbol-İtalya Ligi Haberleri

Juventus Men Edildi!

UEFA Konferans Ligi'nden men edilen Juventus, cezaya itiraz etmeyecek. Başkan Gianluca Ferrero itirazın, Şampiyonlar Ligi'ne katılımın belirsizliğini artıracağını söyledi.

Eski Başkana Ceza Verildi!

Eski Juventus Başkanı Andrea Agnelli'ye başkanlığı döneminde futbolcu maaş ödemelerinde kulübünde tespit edilen usulsüzlükler nedeniyle ceza verildi.

Dzeko'nun Yerine Fransız Golcü!

İtalya temsilcisi Inter, Borussia Mönchengladbach ile yollarını ayıran 25 yaşındaki hücum oyuncusu Marcus Thuram'ı renklerine bağladı.

Pirlo'nun Yeni Takımı Belli Oldu!

2022/2023 sezonunda Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, ligin bitimine çok az bir zaman kala takımdan ayrılmıştı. Süper Lig ekiplerinin de radarında olan genç teknik adamın yeni takımı belli oldu ve resmi açıklama geldi.

Lukaku'ya Dev Teklif!

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden FC Inter, Manchester United forması giyen Belçikalı forvet Romelu Lukaku için teklifini iletti.

Dünya Devi Satılıyor!

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın sahibi ve başkanı Silvio Berlusconi, kırmızı-siyahlı kulübü satma isteği olduğu yönündeki iddiaları doğruladı.

Sağcı Berlusconi, Komünist Oldu!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın çoğunluk hisselerinin Çinli iş adamları tarafından alınacağı haberleri, ülkede spor basınının bir numaralı gündemi oldu.

Udinese'de Yeni Dönem!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Udinese'de teknik direktörlüğe Stefano Colantuono'nun yerine Luigi De Canio getirildi.

Telles İçin Dev Şart!

İtalyan basını, İnter'in Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde Telles'in 8.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanacağını yazdı.

İtalya Karıştı!

İtalyan mali polis ekipleri, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla İtalya Birinci (Serie A) ve İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımları, bazı yönetici ve futbolculara yönelik operasyon başlattı.

Milan'dan İlk Beraberlik!

Milan'da kötü gidiş devam ediyor. Torino karşısında 1-0 öne geçseler de skoru koruyamadılar ve sahadan beraberlikle ayrıldılar.

Roma İkinci Yarıda Açıldı!

Evinde Empoli'yi ağırlayan Roma, ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan galip ayrıldı.

Roma, Salih'in Tapusunu Alacak!

Romalı yöneticiler Fenerbahçe'den kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Salih Uçan'ın durumunu görüştü, bonservisinin alınmasına karar verdi.

Juve'ye Bir Darbe de Napoli'den!

Serie A'nın 6. haftasında Napoli evinde Juventus'u 2-1 mağlup etti.

Roma'dan Farklı Tarife!

Roma evinde Carpi'yi farklı geçti.

Matri'den Sihirli Dokunuş!

İtalya Serie A'da 3. hafta karşılaşmasında Lazio, Udinese'yi oyuna ikinci yarıda dahil olan Matri'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Milano Derbisi İnter'in!

Serie A'da Milano derbisinde Inter Milan ile karşı karşıya geldi.

Ben Çirkef Bir Futbolcuyum!

Galatasaray'dan ayrılarak Inter'in transfer olan Felipe Melo, oyun yapısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Milan Yeni Golcüleriyle Güldü!

Sezonu mağlubiyetle açan Milan bu sefer Empoli karşısında yeni golcüleriyle güldü.

Toplam 177 haber.