Futbol-UEFA Avrupa Ligi

Futbol-UEFA Avrupa Ligi Haberleri

Beşiktaş Değil,Afrika Milli Takımı!

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 3-2 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi ve ilginç bir yaklaşımda bulundu

Y.Malatyaspor Avrupa'ya Veda Etti!

İlk maçta deplasmanda 3-1 kaybeden temsilcimiz, Avrupa Ligi’nin gediklisi Partizan’ı evinde 1-0’la yıktı ama yetmedi. Yeni Malatyaspor, tek gol kadar yaklaştığı UEFA’ya, 3. ön elemede veda etti.

Trabzonspor,Turladı!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşmasında 2-2’nin rövanşında Çek ekibi Sparta Prag ile kozlarını paylaştı. Prag’da ikinci yarıda coşan Trabzonspor, bu kez perdeyi Sörloth ile erken açtı. Oyun boyunca üstün olan, bir de penaltı kaçıran Fırtına, kalesinde gördüğü gole rağmen durmadı, Novak ile kazanıp gruplar öncesinde AEK’nın rakibi oldu.

Y.Malatya Turu Zora Soktu!

UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu ilk maçında temsilcimiz Yeni Malatyaspor, konuk olduğu Sırbistan takımı Partizan'a 3-1 yenilerek tur ümidini zora soktu.

Fırtına,Turu Trabzon'a Bıraktı!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Çek ekibi Sparta Prag’a konuk oldu.

Y.Malatyaspor, Tur Atladı!

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan yeni Malatyaspor, 2-2'nin rövanşında deplasmanda Sloven takımı Olimpija Ljubljana'yı 1-0 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi.

Tur 2.Maça Kaldı!

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi bileti alan Yeni Malatyaspor, Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı.

Fener Prestij Maçını Kaybetti!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe grubun son maçında Spartak Trnava'ya konuk oldu.

Kartal'dan Avrupa Ligi'ne Erken Veda!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, evinde Malmö'yü konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı konuk ekip Malmö 1-0 kazandı.

Cimbom Veda Etti!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Östersunds'u konuk eden Galatasaray, ilk maçta 2-0 yenildiği rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve Avrupa defterini kapattı.

Rakiplerimiz Belli Oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. ön eleme turu kuraları bugün çekildi.

Osmanlıspor'un Rakibi Belli Oldu!

Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri belli oldu.

Hakem Bragmadı Çeyrek Finali!

Fenerbahçe, Kadıköy'de aldığı 1-0'lık avantajı Braga'da ilk 45 dakikada taçlandırdı, Alper'le golü de buldu! Her şey güzeldi ancak yetmedi, Avrupa macerası hakem Ivan Bebek'le bitti! Adeta bir Bragalı gibi "oynayan" Bebek, 2 golü hediye etti, 8 kişi bıraktığı takımımızı çeyrek finalden etti.

Zorunlu Değişiklik!

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Perşembe günkü Braga 11'inden biri zorunlu 5 değişiklikle Kayserispor karşısına çıktı.

Bu İşi ''Topal'' Bragamazdık!

Bu sezon 3 kulvarda devam eden, Avrupa'da finalin hayalini kuran Fenerbahçe, Braga'yı konuk ettiği maçta zorlandı, ikinci yarıda kilidi Mehmet Topal kırdı.

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakipleri!

UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova deplasmanından son 16 biletini alarak çıkan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.

Aslan,Avrupa'ya Veda Etti!

Ligde havlu atan Galatasaray, UEFA ile sıkıntılar yaşadığı sancılı dönemde, UEFA Avrupa Ligi'ne de veda etti. İstanbul'da 1-1'lik skorla avantajı rakibine sunan Aslan, Roma'da da 3-1 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı.

Fenerbahçe Rusya'da Turladı!

Fenerbahçe İstanbul'da 2-0 yendiği Lokomotiv Moskova'yla Rusya'da 1-1 berabere kaldı, UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16'ya yazdırmayı başardı.

Aslan,Avrupa'da Yaralı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Galatasaray, Avrupa'da da aradığın bulamadı.

Toplam 103 haber.