Beşiktaş Değil,Afrika Milli Takımı!

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 3-2 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi ve ilginç bir yaklaşımda bulundu

PAYLAŞ

Beşiktaş yenilgisi sonrası Mircea Lucescu hakemi sert sözleşme eleştirdi. Beşiktaş'ın penaltısını ve Dinamo Kiev'in iptal edilen golleri için Rumen teknik adam, "Bana şimdi maçı hakeme bağladığımı söyleyecekler ama bu şekilde iptal edilen gollerin şampiyonuyuz resmen. Geçen sene Benfica. Bu sene Beşiktaş maçı. Ayrıca yediğimiz penaltı. Top çok yakın mesafeden geliyor. Sadece bunlar değil elbette. Savunmada ciddi hatalar yaptık" dedi.

Televizyondan pozisyonu izlediğini dile getiren Lucescu, "Sağduyulu bir hakem o penaltıyı vermez. Bunlar bir takımı olumsuz etkiler. İyi bir maç oynandı. Gol şansları yakaladı. Ancak hatalar da yaptık. Hatalar her zaman yapılır" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş değil, Afrika Milli Takımı"

Sonucun olumsuz olduğunu buna karşın rakibi domine edebilmelerinin olumlu olduğunu vurgulayan Mircea Lucescu, "Beşiktaş'a karşı oynamadım, Afrika Milli Takımına karşı oynadık. Onlara karşı altyapıdan 11 oyuncuyla oynamak zordu" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın deneyimsiz oyuncular karşısında avantaj elde ettiğini söyleyen Lucescu, "İyi bir takım. İyi transferler yaptılar" diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN