Basketbol-NBA

Basketbol-NBA Haberleri

NBA Tarihine Geçen Dev Anlaşma!

Boston Celtics formasıyla başarılı bir performans gösteren Jaylen Brown, NBA’deki 7. sezonunda takımıyla 5 yıllık yeni bir kontrat üzerinde anlaşmaya vardı.

LeBron'a Kalp Krizi Şoku!

NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James'in NCAA ekibi USC forması giyen 18 yaşındaki oğlu Bronny James kalp krizi geçirerek yoğun bakıma kaldırıldı.

Clippers'den,İki Transfer!

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Clippers, yıldız oyuncular Kawhi Leonard ile Paul George'u kadrosuna kattı.

Lebron'dan Örnek Davranış!

Halen aktif basketbolculuk kariyerini sürdüren ancak şimdiden ‘Yaşayan efsane’ olarak anılan Los Angeles Lakers’ın süperstarı Lebron James, tüm genç sporculara örnek alacak bir hareketin altına imzasını attı.

Rockets Jimmy Butler'ı Takaslayacak!

Adrian Wojnarowski 'nin paylaşımına göre , yıldız oyuncu Jimmy Butler yakın zamanda "imzala- takasla" kuralıyla Houston Rockets'a katabilir.

State Warriors'ın Bir Adımı Kaldı!

Yeniden ORACLE Arena'ya taşınan serinin 5. maçında LeBron James'i durdurmakta zorluk çeken Golden State Warriors, mücadeleyi 104-91 skorla kazanmayı başardı ve seride 3-2 öne geçti.

Warriors,Seriyi Eşitledi!

Golden State Warriors, Quicken Loans Arena'da 103-82 skorla kazandı ve seride durumu 2-2 yaptı.

Cleveland Cavaliers ''2-1'' Yaptı!

NBA Final Serisi bu sabaha karşı Cleveland Cavaliers'ın ev sahipliğinde devam ederken, LeBron James ve arkadaşları çok önemli bir galibiyet alarak seride 2-1 öne geçmeyi başardı.

Los Angeles Derbisini ''Clippers'' Kazandı!

Los Angeles derbisinde kazanan Clippers oldu.

Ömer Aşık ve Davis ''Voltran'' Gibi!

Anthony Davis ve Ömer Aşık ikilisi 2014-15 sezonuna 40 sayı, 34 ribaunt ve 14 blokla başladı.

Ömer Aşık,Takasla Gitti!

Houston Rockets'ta forma giyen milli oyuncumuz Ömer Aşık New Orleans Pelicans'a takas edildi.

San Antonio Spurs Şampiyon!

San Antonio Spurs geçen yılın rövanşını 4-1 skorla aldı ve 2014 NBA ŞAMPİYONU OLDU!

Şampiyonluğa Bir Adım Kaldı!

NBA finallerinde San Antonio Spurs ile Miami Heat arasında yapılan serinin dördüncü maçını, 107-86'lık skorla San Antonio ekibi kazandı.

San Antonia Spurs 2-1 Yaptı!

Bu sabaha karşı American Airlines Arena'ya taşınan final serisinin 3. maçında San Antonio Spurs konuk olduğu Miami Heat'i muhteşem bir mücadelenin sonunda 111-92 skorla devirdi ve seride 2-1 öne geçti.

Seri 1-1 Oldu!

NBA Final serisi 2. maçında bu sabaha karşı AT&T Center'da San Antonio Spurs'e bir kez daha konuk olan Miami Heat kıran kırana geçen mücadeleyi 98-96 skorla kazanmayı başardı ve seride 1-1 eşitliği sağladı.

Miami Galip!

Bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Miami Heat takımı iç sahada Washington Wizards'ı konuk alırken, 103-93 skorla kazanmayı başardı.

Nefes Kesen Mücadele!

Gecenin son maçında Los Angeles Lakers takımı Staples Center'da Atlanta Hawks'ı ağırladı ve Paul Gasol'un sergilediği performansla parkeden 105-103 skorla galip ayrıldı

Rockets ve Bucks, Rakiplerini Mağlup Etti

NBA'de dün gece Houston Rockets, Dallas Mavericks'i mağlup ederken, Milwaukee Bucks da Boston Celtics'i geçti.

Miami Şampiyon

Miami Heat, final serisinin 7. maçında San Antonio Spurs'ü 95-88 yenerek üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti.

Toplam 24 haber.