Talisca Geliyor Mu?

Transfer döneminde ismi sürekli olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile anılan Anderson Talisca, Şenol Güneş'in açıklamaları sonrası konuştu.

PAYLAŞ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Anderson Talisca'nın siyah-beyazlı takıma dönmek istediğini ancak ekonomik şartların izin vermediğini söylemesinin ardından Brezilyalı futbolcu açıklamalarda bulundu.

 

"Bir transfer görüşmesi yapmadım"

Geleceğiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Talisca, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. 

Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok"

Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş, Talisca'nın gelmek istediğini söyledi

Bilindiği üzere Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına Anderson Talisca ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

 

"Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız."

 

Talisca, Al-Nassr ile olan sözleşmesini yeni uzattı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 Nisan 2023 tarihinde Al-Nassr ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

 

Talisca'nın Al-Nassr performansı

Suudi Arabistan ekibi ile 64 karşılaşmaya çıkan Anderson Talisca, 44 gol ve 8 asist kaydetti. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN