Fener'in Tek Hedefi Krunic!

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, İtalya Ligi'nde Milan forması giyen Rade Krunic için yaptığı teklif ortaya çıktı.

PAYLAŞ

10 Ağustos Perşembe günü Slovenya ekibi Maribor ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan forması giyen Rade Krunic için ısrarını sürdürüyor.

 

Fenerbahçe, Krunic'le görüşmelerini sıklaştırdı

Sabah'ta yer alan habere göre; Ndombele, Ndidi, Paredes, Dominguez gibi isimlerle temas kuran sarı-lacivertliler, listenin ilk sırasına aldığı Milan'ın orta sahası Krunic'le de görüşmelerini sıklaştırdı.

Fenerbahçe'nin Krunic için yaptığı teklif

İtalyan kulübünden 1 milyon Euro civarında net ücret kazanan Boşnak oyuncuya, 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunuldu.

Milan, Krunic için 10 milyon Euro istiyor

Milan, sözleşmesi 2025 yılında bitecek Krunic için 10 milyon Euro bonservis isterken Fenerbahçe bu rakamı 6-7 milyon Euro bandına çekmek için çalışıyor.

İtalyan devi, Fenerbahçe'nin bonservis teklifi için ortaya koyduğu rakamı beğenmedi. Bu sebepten dolayı görüşmelerin sıkı bir pazarlık içerisinde ilerlediği ifade ediliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN