Fırtına'da Sürpriz İsim Gündemde!

Trabzonspor, orta sahaya transfer çalışması yapmak isterken gündemine Zürich forması giyen Cheick Conde'yi aldığı iddia edildi.

PAYLAŞ

Trabzonspor'da savunma güvenliğini artırmak isteyen teknik direktör Nenad Bjelica mutlaka bir ön libero istemesi sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-Mavililer, son olarak ise gündemine Cheick Conde'yi aldı.

Mendy olmadı

Karadeniz ekibinin gündeminde bir süredir Batista Mendy vardı. Ancak Karadeniz temsilcisi, 5 milyon euro'da direten Angers kulübünü ikna edemedi.

23'lük ortasa gündemde

A Spor'un derlediği habere göre; Fırtına bunun üzerine rotasını Zürih'e çevirdi. İsviçre ekibinde forma giyen Cheick Conde için kıran kırana pazarlıklar başladı. 

Trabzonspor, bonservisi ile istedi

Zürih, 2027'ye kadar kontratı olan oyuncusu için 2 milyon euro talep ediyor. Bordomavililer ise bu rakamlara çıkmayı planlamıyor. Hedef 1 milyon euro'nun biraz üzerinde bir rakama işi tamamlamak.

Orta sahada dev boyuyla mücadele ediyor

23 yaşındaki futbolcunun da Trabzonspor'dan gelen yaklaşmaya sıcak baktığı ve bu transferi istediği öğrenildi. 1.85 metre boyundaki genç oyuncu orta sahada gösterdiği performansla Avrupa'nın da dikkatini çekmeyi başardı.

Kariyerinde toplam 132 maça çıkan Conde; 2 gol atarken 6 da asist yaptı. 38 defa sarı kart gördü. Hiç oyundan atılmadı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN