Dünya Kupası

Dünya Kupası Haberleri

Platini,2022 İçin Kış Dedi!

UEFA Başkanı Michel Platini, 2022 yılında Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası hakkındaki fikirlerini paylaştı.

2018 Rusya'nın Kura Zamanı Belli Oldu!

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası elemelerinin kura çekimi 25 Temmuz 2015'te yapılacak.

Almanya,Dünya Kupasını Aldı!

2014 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile karşılaşan Almanya, rakibini ikinci uzatma devresinde bulduğu golle devirdi, 4. kez şampiyon olmasını bildi..

Portakallar,Dünya Üçüncüsü!

Almanya'ya tarihi bir skorla 7-1 yenilen Brezilya, bir facianın daha eşiğinden döndü.. 16 dakikada ev sahibi karşısında iki farkı yakalayan Hololanda, oyunu rölantiye aldı, maçı 3-0 kazanarak Dünya Kupası'nı üçüncü tamamladı..

Kupa'nın En İyileri Kimler Olacak?

FIFA, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Dünya Kupası'nın bireysel ödülleri için yarışacak oyuncuları açıkladı.

Klose,Rekor Kırdı!

Almanya'nın tecrübeli golcüsü Miroslav Klose, tek başına Dünya Kupası tarihinin en golcü ismi oldu.

Almanya Brezilya'yı YEDİ Bitirdi!

Almanya, Brezilya'ya tarihi bir hezimet yaşattı, Dünya Kupası'nda finale adını yazdırdı.

Portakallar,Penaltılarla Yarı Finalde!

Dünya Kupası'nın sürpriz takımı Kosta Rika karşısında 3 kez direğe takılan Hollanda, penaltılar sonucu rakibini eleyip yarı finale yükseldi, van Gaal'in güvendiği Tim Krul kahraman oldu.

Tangocular,Rövanşı Vermedi!

Dünya Kupası çeyrek final maçında Belçika ile karşılaşan Arjantin, rakibine 1986'nın rövanşını vermedi, Higuain'in golüyle yarı finale yükseldi.

Brezilya,Canlandı ve Tur Geldi!

Çeyrek finalde Kolombiya ile karşılaşan Brezilya; turnuvadaki en iyi futbolunu sergiledi, savunma oyuncuları Thiago Silva ve David Luiz'in golleriyle ev sahipliğini yaptığı Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Altın Kafa,Tur Getirdi!

Dünya Kupası çeyrek finalinde Fransa ile karşılaşan Almanya; rakibini Hummels'in kafa golüyle devirdi, yarı finale yükseldi.

Arjantin Adını Finale Yazdırdı!

Dünya Kupası yarı finalinde Hollanda ile Arjantin kozlarını paylaştı, penaltılara giden maçı kazanan "Tangocular", adını finale yazdırdı.

Dünya Kupasın'da Büyük Skandal!

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Brezilya'da bilet satışlarından fahiş kazançlar elde eden bir çeteye operasyon düzenlendi ve toplamda 11 kişi gözaltına alındı.

Di Maria,Tangocuları İpten Aldı!

Arjantin normal süresi 0-0 biten maçta İsviçre'yi Angel Di Maria'nın 118. dakikada attığı golle 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Almanya,Uzatmalarda Kazandı!

Dünya Kupası 2. tur maçında Cezayir ile karşılaşan Almanya, beklenenden daha çok zorlandığı mücadeleyi uzatmada kazandı, çeyrek finalde Fransa'nın karşısına çıktı..

Horoz,Ötmeye Devam Ediyor!

2014 Dünya Kupası ikinci turunda Nijerya ile karşılaşan Fransa, Pogba ve Griezmann'ın golleriyle çeyrek finale yükseldi.

Kosta Rika,Çeyrek Fİnalde!

Gruplardan mucize şekilde çıkan Yunanistan ile Ölüm Grubu'ndan zirvede çıkan Kosta Rika arasındaki mücadele nefes kesti. Komşu maçı uzatmaya, normal sürenin uzatma anlarında taşıdı, penaltılara giden mücadelede Kosta Rika güldü!

Hollanda Öldü Öldü,Dirildi!

Hollanda 1-0 geriden geldiği karşılaşmada Meksika'yı 2-1 ile saf dışı bıraktı. 88'de fitili ateşleyen Sneijder'e 90+3'te Huntelaar openaltı golüyle eşlik etti ve Portakallar çeyrek finale yürüdü.

Ospina Devleşti,Rodriguez Attı!

Dünya Kupası 2. tur maçında Uruguay'ı James Rodriguez'in önderliğinde deviren Kolombiya, çeyrek finale yükseldi ve Brezilya'nın rakibi oldu.

Toplam 84 haber.