Anadolu Efes, Yıldız Oyuncuyu Kaptı!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun da listesinde yer aldığı gündeme gelen yıldız oyuncu ile anlaşma sağladı.

PAYLAŞ

Anadolu Efes, transferde önemli bir takviyeye hazırlanıyor. Vasilije Micic'in gidişi sonrası Efes, EuroLeague'in gözde yıldızı ile anlaşma sağladı.

VASILIJE MICIC, NBA YOLCUSU

Anadolu Efes, yeni sezon öncesi en büyük şoku yıldızı Vasilije Micic'in ayrılığı ile yaşadı. Ergin Ataman sonrası bir değişim sürecine giren Efes'te Vasilije Micic, kontratında yer alan NBA çıkışını kullanarak Oklahoma City Thunder'ın yolunu tuttu.

Sırp oyuncu, yeni takımıyla 3 yıl için 23.5 milyon Dolar'lık bir anlaşma sağladı ve Anadolu Efes'e veda ederek NBA'e gitti.

FENERBAHÇE, EFES'İN ESKİ YILDIZININ PEŞİNDEYDİ

Fenerbahçe Beko, yaz döneminde en önemli transfer hamlelerinden birini Anadolu Efes'in eski yıldızlarından Sertaç Şanlı'yı kadrosuna katarak gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Eurohoops'un haberine göre Fenerbahçe Beko, sezonu Barcelona'da geçiren Sertaç Şanlı ile iki yıllık anlaşma sağlamaya çok yakın.

KARŞI HAMLE! FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİYLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Anadolu Efes, Vasilije Micic'in gidişi sonrası guard rotasyonunu dikkat çekici bir hamle ile güçlendirmek üzere... Uzun süredir Fenerbahçe Beko'nun da transfer gündeminde yer alan Darius Thompson konusunda Anadolu Efes, transferi bitirme noktasına geldi.

Emiliano Carchia'nın haberine göre Efes, Darius Thompson ile iki yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. ABD'li oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

İLK EUROLEAGUE SEZONUNDA FARK YARATTI

Darius Thompson, 2017-19 arasında Hollanda'da ZZ Leiden forması giyerek Avrupa basketboluna çok üst bir seviyeden giriş yapmamıştı. Sonrasında İtalya'da Brindisi ve Rusya'da Lokomotiv Kuban formaları giyen ABD'li oyuncu, geçtiğimiz sezonun başında Baskonia'ya transfer olmuştu.

Baskonia ile ilk EuroLeague sezonunda 12.6 sayı, 3.2 ribaunt, 6.7 asist, 1.7 top çalma ortalamaları yakalayan Darius Thompson, asist kralı olarak tamamladığı EuroLeague sezonunun en iyi ikinci beşine de seçilmeyi başardı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN