Onuralp Bitim, Adım Adım NBA'ya Doğru!

Bursaspor ve milli takımın 24 yaşındaki başarılı forvet oyuncusu Onuralp Bitim, NBA ekibi Chicago Bulls ile sözleşme imzalamak üzere.

PAYLAŞ

Geçtiğimiz iki sezonda Bursaspor forması ile 7Days EuroCup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde etkileyici performanslar sergileyen milli forvet Onuralp Bitim ülkemizi gelecek sezondan itibaren NBA'de temsil edecek.

Onuralp Bitim, Chicago Bulls'un iki yönlü oyuncusu olacak

Basketfaul'ün haberine göre 24 yaşındaki yıldz NBA ekibi Chicago Bulls ile iki yönlü bir kontrat konusunda anlaşmak üzere. Onuralp Bitim'in önümüzdeki sezon Bulls forması giymesi bekleniyor.

NBA'de iki yönlü kontrat nedir?

NBA takımları iki yönlü kontrat imzaladığı oyuncularını sezon içerisinde NBA G-League'deki (Gelişim Ligi) takımlarında da oynatabiliyor. Onuralp Bitim, Bulls ile iki yönlü kontrat imzalaması durumunda G-League'de Windy City Bulls formasını da terletecek.

Adı Fenerbahçe ve Valencia ile anılıyordu

Bursaspor'dan bu yaz ayrılması beklenen Onuralp Bitim'in EuroLeague ekiplerinden temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Valencia ile de anılıyordu. 1.98'lik forvet ise önceliğini NBA'de şansını denemekten yana kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN