Futbol-UEFA Avrupa Ligi

Futbol-UEFA Avrupa Ligi Haberleri

Timsah,Evinde Sessiz!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımıyla karşı karşıya gelen Bursaspor, öneli fırsatlardan yararlanamadığı mücadeleden golsüz eşitlikle ayrıldı ve işi rövanşa bıraktı.

Rakipler Belli Oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunda Karabükspor ile 2. turu geçmesi halinde Bursaspor'un muhtemel rakipleri belli oldu.

Timsah,Avrupa Arenasında!

Bursaspor'un, Avrupa yolculuğu bugün başlıyor. Eskişehirspor'un yerine UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden Timsah, 2. Ön Eleme Turu'nda Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'yle taraftarı önünde karşılaşıyor.

Bursa ve Karabük Seribaşı Mı?

Eskişehirspor ile Sivasspor'un UEFA tarafından 1 yıl Avrupa'dan men edilmesi sonrası, Avrupa Ligi elemelerine gitmesi beklenen Bursaspor ve Karabükspor, kura çekiminde seri başı olabilecek mi? İşte, cevabı

Karabük ve Bursa Avrupa'ya!

UEFA tarafından 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan Eskişehirspor ve Sivasspor'un onanması durumunda Karabükspor ve Bursaspor, Avrupa kuplarına davet edildi.

Zafer Sevilla'nın!

Sevilla ile Benfica arasındaki UEFA Avrupa Ligi finali penaltılara gitti, rakibini devirmeyi başaran İspanyol ekibi, kupaya uzanmasını bildi.

Avrupa Ligi Eşleşmeleri Belli Oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kuraları çekildi, İspanyol ekipleri birbirleriyle eşleşti.

Yolun Sonu!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Avrupa defterini kapattı.

Haydi Trabzon'um Fırtına Ol Bugün!

Hami Mandıralı ve öğrencileri Türkiye'ye tarihi bir zafer yaşatmaya kararlı.

İyi Futbol,Kötü Sonuç!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Juventus'a konuk olan Trabzonspor, iyi bir performans sergilediği mücadeleden mağlup ayrıld

Trabzon Avrupa Sahnesinde!

UEFA'da bu sezon tarih yazan Trabzon, İtalya'da destan için sahne alıyor.

Trabzon'un Rakibi Tanıdık!

Trabzonspor'un katıldığı UEFA Avrupa Ligi 32 takımlı 2. tur kuraları başladı, Trabzonspor'a çok tanıdık bir rakip geldi.. İşte son 32 ve son 16 eşleşmeleri.

Namağlup Fırtına!

Avrupa Ligi J Grubu'ndaki son maçında Lazio'ya konuk olan Trabzonspor, istediğini aldı, grubu namağlup lider tamamladı

Liderlik İçin!

J Grubu'nda bir üst tura çıkmayı garantileyen Trabzonspor, bu akşam en azından 1 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor. Ayrıca Fırtına, Galatasaray'ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna iyice yaklaşmış olacak.

Avrupa'da Fırtına Başladı Bir Kere!

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Avni Aker'de Zafer Gecesi!

Trabzonspor, bu akşam 1-0'lık mağlubiyette bile turu geçecek. Ancak Fırtına'nın tek bir hedefi var: Sahadan galibiyetle ayrılıp liderliğini sürdürmek.

Avrupa'da Fırtına Devam Ediyor!

Trabzonspor, Legia Varşova deplasmanında da 2-0'lık skorla kazandı, gruptan çıkmaya çok yaklaştı..

Haydi Bir Daha!

Avrupa Ligi J Grubu'nda 7 puanla zirvede yer alan Trabzonspor, bugün ilk maçta 2-0 yendiği Legia Varşova ile deplasmanda karşılaşacak. Bordo-Mavililer'de hedef Polonya'dan lider olarak dönmek

Avrupa'da Fırtına Esmeye Devam Ediyor!

Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı konuk eden Trabzonspor, istediğini aldı, gruptan çıkma yolunda yakaladığı avantajı daha da artırdı..

Toplam 103 haber.