Futbol-UEFA Avrupa Ligi

Futbol-UEFA Avrupa Ligi Haberleri

Trabzonspor Veda Etti!

Napoli'ye Trabzon'da 4-0 mağlup olarak tur şansını mucizeye bırakan Trabzonspor, İyalya'da da etkili olmadı, Avrupa macerasını 1-0'lık yenilgiyle noktaladı.

Kartal,Olimpiyatta Tarih Yazdı!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Liverpool'a konuk eden Beşiktaş, tarihi bir zafer elde etti.. Güçlü rakibi karşısında ikinci yarıdan itibaren müthiş bir oyun sergileyen Kartal, penaltılarla sonuca gitti ve son 16'ya yükseldi.

Kartal,Turu İstanbul'a Bıraktı!

Beşiktaş, İngiltere'de kafa tuttuğu Liverpool'a son dakikalarda gelen penaltı golüyle yenildi ama umutlar henüz bitmedi.

Fırtına Evinde Dağıldı!

Trabzonspor, birçok eksikle çıktığı Napoli karşısında yokları oynadı, ilk yarım saat dolmadan kalesinde gördüğü gollerle yıkıldı

Muhtemel Rakiplerimiz!

Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Fırtına,Polonya'da Kayıp!

Trabzonspor, liderlik için çıktığı maçta Legia Varşova'ya deplasmanda 2-0 yenildi

Kartal,Rakibini Yendi,Lider Oldu!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki son maçında Tottenham'ı konuk eden Beşiktaş, rakibini yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Ekici,İşi Bitirdi!

Avrupa'nın fırtınası Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndan çıkmayı başardı. Evinde Metalist Kharkiv'e karlı Mehmet Ekici'nin ortasında Belkalem'in kafasıyla öne geçen Karadeniz ekibi, ardından kalesinde gol gördü, 10 kişi kaldı ama Mehmet Ekici ve ardından Sefa işi bitirdi: 3-1

Kartal,2.Turda!

Beşiktaş, iki farkı yakaladığı Asteras deplasmanında Atiba'nın atılmasıyla bocaladı.. Rakip beraberliği sağlasa da Kartal, Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkmayı son maç öncesi başardı.

Demba Ba İşit Bitirdi!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş fırtınası devam ediyor. Kara Kartal deplasmanda 4 gol attığı Partizan'ı evinde de 2 golle uğurladı.

Fırtına,Belçika'dan İstediğini Aldı!

Trabzonspor, geriye düştüğü Lokeren deplasmanından puanla ayrılmayı başardı.

Dört Dörtlük Kartal!

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Sırbistan'da gol şov yaptı.. Partizan'a konuk olan Kartal, rakibini adeta parçaladı, çok rahat bir galibiyet aldı.

Trabzonspor Yabancılarıyla!

Avrupa Ligi 3 hafta mücadelesinde Lokeren'i konuk eden Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle kazandı, gruptan çıkma yolunda önemli avantaj yakaladı.

Kartal Oynadı,Tottenham Puanı Aldı!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 2. maçında Tottenham'a konuk olan Beşiktaş iyi oynadığı karşılaşmada bir puana razı oldu.

Şansız Fırtına!

Avrupa'da sezona fırtına gibi giren Trabzonspor, sezonun ilk yenilgisini aldı.

Kharkiv'de Metal Fırtına!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv deplasmanında Papadopoulos'un son dakika golüyle 3 puana uzanarak grupta liderliğe oturdu.

Kartal Son Dakikalarda Yıkıldı!

Beşiktaş, çok iyi başladığı, sayısız fırsat kaçırdığı Asteras karşısında son dakikalarda gelen golle 2 puan bıraktı.

Karabükspor,Avantajı Kaptı!

Kardemir Karabükspor Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında St. Etienne'i Kumbela'nın tek golüyle yenerek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Tur,Norveç'e Kaldı!

Kardemir Karabükspor, Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Rosenborg'u konuk etti.

Toplam 103 haber.