Kartal'a Sürpriz İsim!

Kara Kartal aradığı defansif orta sahayı buldu.

PAYLAŞ

Kara Kartal’da transfer yapılması planlanan pozisyonlardan biri de defansif orta saha. Şenol Güneş, bu bölgeye Hadziahmetovic ile rekabete girecek, daha dinamik bir takviye istiyor. Yönetimin listesinde birçok isim var.
 
En fazla 2.5 milyon!
 
Ancak ön plana çıkan oyuncu Glen Kamara oldu. Kamara, Glasgow Rangers’tan bu sezon ayrılmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş, 27 yaşındaki orta sahayı kiralık olarak renklerine katmak istese de Rangers, bonservisiyle göndermenin peşinde. Piyasa değeri yaklaşık 5.5 milyon Euro olan Fin futbolcu için Kara Kartal’ın en fazla 2.5 milyon Euro’ya kadar çıkacağı öne sürüsürüldü
 
Başka talibi yok
 
İskoç basınına göre bu transfer konusunda Siyah-Beyazlılar’ın elini güçlendiren etkenler var. Bunlardan ilki, Kamara’nın bu yaz mutlaka ayrılmak istemesi. Diğeri ise Beşiktaş dışında 27 yaşındaki futbolcu için girişimde bulunan, ilgi gösteren bir takımın olmaması. Bu nedenle Rangers’ın, pazarlıkların sonunda SiyahBeyazlılar’ın koşullarına ‘evet’ demesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.
 
Arsenal‘de yetişti
 
Sierra Leone asıllı olan Kamara, Arsenal altyapısında yetişti. 27 yaşındaki futbolcu, İngiltere alt liglerinde çeşitli takımlara kiralandıktan sonra 2017’de İskoçya’nın Dundee takımına imza attı. Kamara, 2 sezon burada oynadıktan sonra 2019’da Rangers’a transfer oldu.
 
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN