Fener'e Dev Operasyon!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 'Transfer için elimizdeki bütün cephaneliği kullanacağız. Tartışılmayacak 3 yıldız alacağız' sözleriyle camiada büyük heyecan yarattı

PAYLAŞ

Arda Güler'in ayrılığı sonrası teselliyi transferde arayan Fenerbahçe'de dev operasyon başladı. Yıldız hücumcunun imzası an meselesi... Dünyaca ünlü İspanyol kaleci için tüm şartlar seferber edilirken Dinamo Moskova’nın Polonyalı orta saha oyuncusu için de kesenin ağzı açıldı.
 
 
ZAHA'DA MUTLU SON YAKIN! 
Arda'nın gidişi sonrası Sarı Lacivertliler'de transfer çalışmalarına hız verildi. Fildişi Sahilli yıldız için Fenerbahçe yeni bir görüşme gerçekleştirip teklifini yükseltmişti. Sarı-Lacivertliler’in bu hamlesi sonrası Wilfried Zaha, Kanarya’ya daha da yaklaştı.
 
LAZIO'NUN TEKLİFİ YETERSİZ KALDI 
Bu gelişmenin ardından Lazio’nun bir girişimde daha bulunduğu kaydedildi. Ancak İtalyan ekibinin maddi anlamda Sarı-Lacivertliler’in teklifinden uzak olduğu belirtildi.
 
BAŞKAN ALİ KOÇ'UN İLK HEDEFİ 
Ali Koç, özellikle Arda Güler’in gidişiyle yaşanan hayal kırıklığını bir an önce ortadan kaldırmak için Zaha’nın transferine büyük önem veriyor ve bir an önce gerçekleşmesini istiyor.
 
TARTIŞILMAYACAK İSİM 
İsmail Kartal, kaleci transferiyle ilgili soruya, “Altay’a yurt dışından teklifler gelebilir” yanıtını vermişti. Fenerbahçe, yeni sezonda eldivenleri ‘tartışılmayacak’ bir isme emanet etmek istiyor.
 
DE GEA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI 
Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb’in 10 milyon Euro’da inat etmesi sonrası rota David De Gea’ya çevrildi. Manchester United’in sözleşmesini uzatmadığı İspanyol file bekçisi ile görüşmelerin başladığı kaydedildi.
 
MADDİ İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ 
32 yaşındaki kaleci için yönetim tüm maddi imkanları seferber etmiş durumda. De Gea, şampiyonluk yolunda en önemli hamlelerden biri olarak görülüyor.
 
GÖZLER SZYMANSKI'YE ÇEVRİLDİ 
Zajc’ın durumu belirsizliğini korurken, Fenerbahçe orta saha için gözünü Sebastian Szymanski’ye çevirdi. Polonyalı yıldız geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Feyenoord’da, Orkun Kökçü ile birlikte şampiyonluğun mimarlarından olmuştu.
 
İKNA TURLARI BAŞLADI 
Hollanda ekibi de bonservisi Dinamo Moskova’da bulunan Szymanski’yi almaya çalışıyor. Fenerbahçe, Rus ekibini 10 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışıyor.
 
CAZİP SÖZLEŞME TEKLİFİ 
Yönetim, 24 yaşındaki yıldıza da Feyenoord’dan çok daha cazip bir sözleşme teklif ederek bu transferde öne geçmeyi planlıyor
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN