Arda Güler Real Madrid'de!

Fenerbahçe'den ayrılan Arda Güler'in yeni adresi resmen Real Madrid oldu. Sarı Lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamayla genç futbolcunun maliyeti belli oldu.

PAYLAŞ

Dün İsmail Kartal için düzenlenen basın toplantısında Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç'un da belirttiği üzere Arda Güler, bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmak istemediğini belirterek takımdan ayrılacağını vurgulamıştı. Bugün de kulüpten resmi açıklama geldi. İşte Arda Güler'in maliyeti ve sözleşme süresi...

F.BAHÇE'DEN KAP AÇIKLAMASI

İspanya macerası öncesi Fenerbahçe ilk açıklamayı yaptı ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Real Madrid ilk görüşmelerin başlandığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

 

Resmen açıklandı | Arda Güler Real Madridde İşte maliyeti

ARDA GÜLER MADRID'E DOĞRU YOLA ÇIKTI

KAP açıklaması sırasında Arda Güler de Atatürk Havalimanı'na geldi ve yeni takımına imza atmak için yola çıktı. 

Sarı-lacivertli takımda devam etmek istemeyen ve Real Madrid ile anlaşan 18 yaşındaki futbolcu, bugün saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Madrid'e hareket etti.

REAL MADRID RESMEN DUYURDU

İspanyol devi Real Madrid de transferi kendisine ait resmi internet sitesinden duyurdu. Arda Güler'i kadrosuna kattığını açıklayan Los Galacticos, ayrıca yarın imza töreni düzenleneceğini ve genç futbolcuyla 6 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Madrid'in açıklaması şu şekilde:

Real Madrid C. F. ve Fenerbahçe SK, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzde olacak olan Arda Güler'in transferi konusunda anlaşmaya varmıştır.

Arda Güler'in Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak tanıtımı yarın, 7 Temmuz Cuma günü, öğlen saat 12:00'de Ciudad Real Madrid'de yapılacaktır.

Arda Güler daha sonra medyanın karşısına çıkacak.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe de transferi resmen KAP'a açıkladı ve Arda Güler için ödenecek rakam belli oldu. 

İşte Arda Güler için ödenecek bonservis bedeli:

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.

Resmen açıklandı | Arda Güler Real Madridde İşte maliyeti

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN