Fırtına Transfer İçin Geri Sayımda!

Trabzonspor, iki futbolcuda geri sayıma geçti. Olimpiakos'tan Philip Zinckernagel'in, Bruno Petkovic için ise Dinamo Zagreb'in cevabı bekleniyor.

PAYLAŞ

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürdü. Bordo-Mavililer'de Ertuğrul Doğan yönetimi iki futbolcu için geri sayıma geçti.

Zanckernagel ve Petkovic radarda

Sabah'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Yunanistan Ligi ekiplerinden Olimpiakos'ta forma giyen Philip Zinckernagel ve Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'in futbolcusu Bruno Petkovic'i radarına aldı. Ertuğrul Doğan ve kurmayları, transfer görüşmelerinde ilerleme kaydetti.

Zinckernagel'e opsiyonlu kiramala

Trabzonspor, Olimpiakos'un Danimarkalı on numarasına yaptığı teklif belli oldu. Karadeniz temsilcisi, Zinckernagel için opsiyonlu kiralama teklifi sundu.

Zagreb'den cevap Perşembe günü gelecek

Santrfor bölgesine takviyede bulunmayı planlayan Trabzonspor, Bruno Petkovic'te karar kıldı. Dinamo Zagreb, Bordo-Mavililer'in 28 yaşındaki golcü için yaptığı transfer teklifine Perşembe günü cevap verecek.

Zinckernagel 35 maçta 12 gol attı

Geçen sezon Standard Liege'de kiralık olarak forma giyen Philip Zinckernagel, toplam 35 resmi müsabakada görev aldı. 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran on numara, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Petkovic geçen sezon 42 maçta 23 gole etki etti

Dinamo Zagreb'in 2019 yılında Bologna'dan 1 milyon Euro'ya aldığı Bruno Petkovic, 2022/23 sezonunda 42 maça çıktı. 14 kez gol sevinci yaşayan 28 yaşındaki Hırvat futbolcu, 9 defa da arkadaşlarına son pası veren isim oldu. Petkovic, bu sezonun başında ise Dinamo Zagreb formasıyla 2 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN