Fener'de Livakovic Zora Girdi!

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Dominik Livakovic ihtimali zayıfladı

PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferini gerçekleştirmek istediği Dominik Livakovic, çıkmaza giriyor. Arap takımlarından sonra Valencia'nın da Hırvat eldivene talip olduğu öğrenildi. Bir diğer İspanyol ekibi Almeira da Hırvat eldiven için girişimde bulunmuştu. Tüm bu gelişmelerden sonra Livakovic'in Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşme ihtimalini zayıflatabilir.

Livakovic ihtimali yüzde 20

Fakat başkan Ali Koç da üst düzey bir yabancı kaleci transferinde ısrarlı. Uzun süredir uğraşılan Dinamo Zagreb'in kalecisi Livakovic'in transfer ihtimali yüzde 20'lere kadar düştü. Buna rağmen Koç, yabancı kaleciden yana tavrını koruyor. Yani Livakovic olmazsa başka bir yabancı kaleci gündeme gelecek.

Fenerbahçe'nin Salih Özcan ısrarı sürüyor

Öte yandan İsmail Kartal, bugüne kadar 8 transfer yapılan takımına bir 6 numara ve bir de 8 numara alınmasını istiyor. Bu noktada Fenerbahçe'nin Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan ısararı da devam ediyor. 25 yaşındaki gurbetçi futbolcu, ihtiyaç halinde merkez orta sahada da görev alabiliyor.

Kartal: "Aramıza gelecek oyuncular olacak"

Sarı lacivertlilerin teknik direktör İsmail Kartal, Zimbru maçından sonra yaptığı açıklamada "Aşağı yukarı gidecek oyuncular belli. Onlarla net şekilde konuştum. Onlar da bu durumdan mutlular. Aramıza gelecek oyuncular olacak sonra bir değerlendirme yapacağız" diye konuşmuştu.

Ali Koç: 2-3 nokta transfer daha yapacağız

Başkan Ali Koç da Cumartesi günü yapılan yüksek divan kurulunun Temmuz ayı toplantısında transfere değinerek, "İyi bir transfer politikası izledik. İsmail Kartal, Mario Branco, yardımcısı Okan Özkan ve Selahattin Baki ile yoğun bir çalışma yaptık. 2-3 tane daha nokta transfer atışımız var" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN