ÇAYIN DEMİ BABA'DAN!

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 09 Şubat 2015 16:00

Beşiktaş Rize'de ilk yarıda adeta sahada yok gibiydi.

Bunun en büyük nedeni ise Veli, Oğuzhan ve Sosa'nın oyundan kopuk kopuk oynamalarıydı. Ama ikinci yarıda her zaman izlediğimiz Beşiktaş temposunu gösterince Rizespor karşısında pozisyonlar üretmeye başladı. Sosa ikinci yarıda hem oyuna hareket getirdi, hem de attığı golle Beşiktaş'a nefes aldırdı.

Attığı gol gerçekten ustacaydı. Kırk metre sürdü ikiye bir yaptı ve aldığı o topu iğnenin deliğinden geçirircesine muhteşem bir gole imza attı. İşte bu golle Beşiktaş tam rahatlayacakken kaptan Tolga'nın inanılmaz ve affedilmez bir hatası vardı. Ben kenidisine soruyorum.

Ben senin bir ağabeyin olarak hep yanında oldum. Seninle dertleştim ve senin gibi bir usta eldivenin de bu golü yemesini affedemiyorum. Allah'tan Rize iki oyuncu eksildi ve penaltı golü geldi. Ve şimdi bu hata konuşulmayacak.

KARTAL'I İPTEN ALDI

Demba Ba bu Beşiktaş'ın artık cankurtaranı. Gole ne zaman ihtiyaç olursa puana ne zaman ihtiyaç olursa o anda Demba Ba ortaya çıkıyor. Yine çok akıllı çok da hoş bir penaltıyla hem golü attı hem de Beşiktaş'ı ipten aldı. Beşiktaş bu galibiyetiyle lider oldu ama futbol olarak taraftarını tatmin etmedi. Hep söylüyorum ve söyleyeceğim Oğuzhan böyle devam ederse, atom karınca dediğim Veli fizik olarak dünkü gibi güçsüz kalırsa Beşiktaş'ı zor günler bekliyor demektir.

MAÇIN EN iYiSi Sosa

Arjantinli çok çalıştı. Harika bir gol attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ Tolga

Çok basit bir gol yedi. Hatalı çıkış yaptı.

SON 5 YAZISI

5 DAKİKADA KARTAL!

14 Mayıs 2018 00:00

OKU

TARİHE İMZA GOMEZ'DEN!

12 Nisan 2016 09:00

OKU

RIZA'NIN FENDİ ORMAN'I YENDİ!

05 Nisan 2016 10:00

OKU

PTT 1.LİGİN HAVASI BAŞKA!

23 Mart 2016 12:00

OKU

GOMEZ'İN ALTIN KAFASI!

28 Eylül 2015 19:00

OKU