Yeni Malatyaspor'un Yeni başkanı Ayboğa Oldu!

Yeni Malatyaspor'un Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda kulübün yeni başkanı Aziz Ayboğa oldu.

PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda kulübün yeni başkanı Aziz Ayboğa oldu. Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulda konuşan kulüp eski başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un başında 8 yılda çok büyük başarılara imza attıklarını ifade etti. 

Gevrek, çok sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Ligden düşebilirsin ama sonuçta kalkmasını bilmek lazım. Bunun içinde yapılması gerekenler var. Ben 15 gündür başkan adaylarıyla görüştüm ve kulüple ilgili bütün bilgileri verdim. Tabii kendi bildikleri var ama bir gerçek var; bu ligden tekrar çıkmak ve Yeni Malatyaspor’u, şehrin futbolunu yaşatmak istiyorsak birliğe beraberliğe ihtiyaç var" dedi.

Borç biterse kulübün güçlü olabileceğini ifade eden Gevrek, şunları söyledi:

"Bu borcun bitmesi için takımın yaşaması, mücadele etmesi lazım. Yeni Malatyaspor’un yanında olun, destek verin. Gelin hep beraber destek olalım, Yeni Malatyaspor’u ve Malatya futbolunu yaşatalım. Eğer destek çıkılmazsa üzülerek söylüyorum bu işin sonu hüsranla biter. Dilim varmıyor, söylemek istemiyorum ama destek olunmazsa bunlar olacak."

ADİL GEVREK: 2'NCİ LİG'DEN, UEFA'YA KADAR GİTTİK

Gevrek, 8 yıl Yeni Malatyaspor için elinden gelen mücadeleyi verdiğini kaydederek, “Zaman zaman başarılara imza attık. 2.Lig’den UEFA’ya kadar gittik. Ne yaparsanız yapın Kamil başkanım dikkatli dinleyin ne olursa olsun o vefayı asla göremeyeceksiniz. Futbolun vefası yok. Ben hiçbir zaman beklemedim. Alkışlayanlarda oldu, eleştirenlerde oldu. Ağır eleştirenlerde oldu, çok fazla bağrına basanlarda oldu. Ben hep vicdanıma sordum, “yaptığım işi hakkıyla, hukukuyla yaptım mı?” farklı farklı iftiralar atıldı. Üzgünüm, üzüntülüyüm ama vicdanım rahat. Hiç kimseye kin gütmedim. Onlara da hakkımı helal ediyorum. Ben bütün Malatyasporlulardan özellikle de taraftarlardan helallik istiyorum. Bütün Malatya şehrinden helallik istiyorum. Başarılara imza attık ama başarısızda olduk” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN