Trabzonspor Forvet Arıyor!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da forvet arayışları devam ediyor

PAYLAŞ

Şampiyonluk sonrası geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Karadeniz devi yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalar sürerken gündemlerden biri de golcü takviyesi.

Forvete tartışmasız bir transfer yapmak isteyen Trabzonspor, İtalya Serie A'da Atalanta forması giyen Duvan Zapata için girişimlerde bulundu. Oyuncunun kulübü Atalanta ve oyuncuyla temasa geçen Trabzonspor’un girişimi İtalyan basınına da yansıdı. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın, “Şartlar zorlanabilir” raporu verdiği yıldız golcü için atılan ilk adımdan sonuç çıkarılamadı.

Kulübüyle sözleşmesi devam eden oyuncuya istenen bonservis bedeli şu an el yaksa da Fırtına, şartları kulübün ekonomisine uygun hale getirebilmek adına formül arayışı içerisinde. Listenin ilk sırasında olan Petkovic’ten yüksek beklentiler nedeniyle vazgeçme noktasına kadar gelen Fırtına, Zapata için İtalyan ekibiyle görüşmelerini sürdürecek.

Atalanta ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden forvet oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 27 maçta 2 gol ve 5 asist kaydetti. Başarılı oyuncu kariyerinde Udinese, Napoli, Samdoria, Estudiantes ve America de Cali gibi takımların da formalarını giydi.

Kolombiya Milli Takımı ile de 34 maça çıkan yıldız oyuncu, 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesinin son yılına giriyor olması nedeniyle oyuncuyu ikna ederek, kulübün beklentisini düşürmek isteyen Karadeniz ekibinde bu transferle ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanabilir.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN