Şanlıurfaspor'a Milli Kaleci!

TFF 1.Lig'de bu sezon mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, Abdullah Aydın transferinden sonra Kırgız asıllı milli kaleci Erzhan Tokotaev'i renklerine bağladı.

PAYLAŞ

Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Sarı yeşilli ekip ilk olarak Beşiktaş’ın genç futbolcusu Abdullah Aydın sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını duyuran Şanlıurfaspor ikinci transferini yurt dışında oynayan Kırgızistan A Milli Kalecisi Erzhan Tokotaev ile sözleşme imzaladı. Urfaspor’un kadrosuna kattığı futbolcunun yurt dışı tecrübesi bulunmuyor.

 

Piyasa değeri 300 bin Euro civarında olan kaleci Erzhan Tokotaev, Premier Liga’da sadece 6 maçta kalesini korudu. Kırgızistan A Milli Kalecisi olan genç futbolcu yeni sezon kuralına göre yabancı futbolcu statüsüne girmiyor.

 

Şanlıurfaspor transferi Varan 2 olarak duyurdu.

 

Sarı yeşilli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkan Haçım İzol, genç futbolcu ile sözleşme imzalanırken çekilen fotoğrafı paylaşıldı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Kulübümüz Kırgızistan A Milli Kalecisi Erzhan Tokotaev'i renklerine bağladı.

 

Kulüp Başkanımız Haçım İzol; transferimizin tüm Şanlıurfaspor camiasına ve futbolcumuz Tokotaev'e hayırlı olmasını diledi.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN