Konyaspor'da Transfer Hareketi!

Konyaspor, kiralık kontratı sona eren Moreno'yu bonservisiyle almak için harekete geçti. Sözleşmesi biten Pozuelo ile yeniden masaya oturulacak. Savunma için de Atınç Nukan ismi listeye girdi.

PAYLAŞ

Gelecek sezon için yeniden iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Konyaspor, transferde rotasını belirledi. Yeşil-Beyazlılar, ilk olarak geçtiğimiz sezon Troyes’tan kiralanan ve geçici sözleşmesi sona eren Marlos Moreno için yeniden masaya oturacak. Anadolu Kartalları’nda bu kez hedef 26 yaşındaki Kolombiyalı sol kanat oyuncusunu bonservisi ile kadrosuna katmak. Troyes’un de bir senelik sözleşmesi kalan yıldız oyuncunun gidişinde kolaylık sağlaması bekleniyor.

Moreno, geçen sezon çıktığı 11 Süper Lig maçında 1 gol atıp, 2 de asist yapmıştı. İç transferde de Alejandro Pozuelo’nın sözleşmesi sona erdi. Ancak teknik ekip, İspanyol on numaranın takımda tutulmasını istiyor. Bu doğrultuda 31 yaşındaki oyuncu ile görüşme yapılacak.

İki oyuncu ile anlaşma sağlanması halinde hedef bu kez savunma olacak. Yeşil-Beyazlılar, Göztepe forması giyen Atınç Nukan için harekete geçecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN