Kocaelispor'da Bulgar Harekatı!

Kocaelispor transfer çalışmalarını sürdürürken, çok sayıda futbolcu önerilmeye devam ediyor.

PAYLAŞ

Kocaelispor gelecek sezon TFF 1.Lig için sağlam bir kadro kurmayı planlıyor. Şimdiye kadar Atabey Çiçek, Onur Atasayar ve Harun Tekin ile anlaşma sağlandı. Öte yandan Samed Ali, Mertan Öztürk, Kubilay Yavuz, Tayfun Aydoğan ve Mehmet Sak gibi isimlerle yollar ayrıldı.

ESKİ DOSTTAN 2 FUTBOLCU ÖNERİSİ

 Yeşil siyahlı temsilcimiz yaz transfer sezonunda 3 resmi transfer gerçekleştirdi. Bu sayının en fazla 8’e çıkması bekleniyor. Öte yandan transfer söylentileri devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın eski kalecisi, Süper Lig’de Kayserispor ve Bursaspor’un kalesini koruyan ve Bursaspor ile Süper Lig Şampiyonluğu yaşamış bir isimden de futbolcu önerisi geldi.

 

İKİSİ DE ORTA SAHA

Bulgaristan doğumlu 47 yaşındaki antrenör Dimitır İvankov, Süper Lig kalitesinde olduğunu düşündüğü 2 futbolcuyu Kocaelispor’a önerdi. Bunlardan ilki 28 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Radoslav Tsonev. Kariyerinde toplam 223 maçta forma giyen Bulgar Tsonev’in 24 de golü bulunuyor. İvankov’un, Sağlam’a ikinci önerisi ise 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Dimitar Kostadinov oldu. 8 ve 10 numara pozisyonunda oynayabilen genç futbolcunun 112 maçta toplam 25 kez fileleri havalandırdığı görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN