Kartal'ın Göreve Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Bir süredir hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün İsmail Kartal olması bekleniyor.

PAYLAŞ

Fenerbahçe, teknik direktör arayışında sona geldi. Ali Koç’un, Hacca giden İsmail Kartal’la telefonda görüştüğü öğrenildi. Kartal'ın Fenerbahçe'nin başında ilk idmanına çıkacağı tarih belli oldu.

Fenerbahçede İsmail Kartalın göreve başlayacağı tarih belli oldu

3. KEZ GÖREVE

Kartal’ın gelişinin hemen ardından yüz yüze bir toplantı daha gerçekleştirilmesi ve tarafların imzayı atması bekleniyor. İsmail Kartal’ın, pazartesi günü yeni sezonun ilk antrenmanında Samandıra’da takımın başında olacağı iddia edildi. 62 yaşındaki çalıştırıcı 2014-15 sezonunun ardından 2021- 22 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe’de teknik direktör olarak görev yapmıştı.

TARİH BELLİ OLDU 

Jorge Jesus, lig bitmeden haftalar önce Ali Koç’a görevi bırakacağını bildirmişti. Son maçını 11 Haziran’da Türkiye Kupası Finali’nde Başakşehir’e karşı oynayan Fenerbahçe, uzun süredir teknik direktör arayışındaydı. Birçok isim gündeme gelmesine ve sezonun ilk idmanına günler kalmasına rağmen teknik adam konusunda bir türlü ilerleme sağlanamamıştı.

Son olarak Abdullah Avcı’nın sunum gerçekleştirdiği Ali Koç’un, Hac görevini yerine getirmek için Suudi Arabistan’da bulunan İsmail Kartal’ı telefonla aradığı öğrenildi. Bu görüşme sonrası tecrübeli teknik adamın perşembe günü İstanbul’a dönme kararı aldığı kaydedildi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN