Kartal'dan Sol Kanada Bomba Takviye!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş, sol kanat transferi çalışmalarına hız verdi.

PAYLAŞ

Dış transferde hareketli saatler yaşayan Kara Kartal'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, birçok kulübün ilgi gösterdiği Polonya'nın Lech Poznan kulübünde forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde'yi takip ediyor. Beşiktaş'ın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek Norveçli oyuncu Velde için girişimde bulunabileceği iddia edildi.

23 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusu, geride bıraktığımız sezon gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Lech Poznan ile 2022-23'te tüm kulvarlarda 48 maça çıkan oyuncu 16 gol, 7 asistle 23 gole doğrudan katkı vermişti.

Lech Poznan Sözcüsü Maciej Henszel ise çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kristoffer Velde'ye çok fazla ilgi ve teklif var, ancak hepsi Lech tarafından reddedildi. Kulüp bu transfer döneminde Norveçli oyuncuyu satmakla ilgilenmiyor. Bu konuyu en erken bir yıl içinde ele alabiliriz, burada başarılı bir sezon daha geçirdikten sonra!" ifadelerini kullandı.

 

23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kulüp takımındaki başarılı performansı sonrasında Norveç Milli Takımı'na çağrılmış ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne karşı oynanan EURO 2024 Eleme maçında milli formayı ilk kez sırtına geçirmişti.

Polonya ekibi, Kristoffer Velde'yi 2021-22 sezonunun devre arasında Haugesund'dan 1.1 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Velde'nin Lech Poznan ile 31 Aralık 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN