Kartal'a Sambacı Savunma!

Şenol Güneş ve öğrencileri güçlü bir kadroyla Avrupa'ya gitmek istiyor. Yönetim, deneyimli hocanın istediği Brezilyalı yıldız oyuncu temasa geçti.

PAYLAŞ

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle iyi bir hava yakalayan Beşiktaş, Romain Saiss'in ayrılma ihtimali nedeniyle savunmasını kuvvetlendirmek istiyor. Bu çerçevede siyah-beyazlılar, Botafogo'nun stoperi Adryelson'u takımından resmen istedi. Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; Kartal, 4 milyon Euro teklifte bulundu. Fakat Brezilya ekibi, bu öneriyi geri çevirip rakamın yükseltilmesini istedi.

25 yaşındaki savunmacıya Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya ve Yunan temsilcisi Olympiakos'un da ilgisi bulunuyor. Beşiktaş'ın teklifini ilettiği belirtilirken, Sambacı'ya talip olan diğer kulüplerin henüz bir girişimde bulunmadığı bildirildi. Adryelson, bu sezon 30 maça çıkarken 3 gol atma başarısı gösterdi. Brezilyalı stoperin 3 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. 1.84 cm boyundaki Brezilyalı oyuncu forma giydiği 183 maçta 8 gol attı. Bunun yanına 2 de asist sığdırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN