İhale Bana Kaldı!

Beşiktaş eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Tadic transferinde ihalenin kendisine kaldığını ve Şenol Güneş'le hiçbir sıkıntılarının olmadığını söyledi.

PAYLAŞ

Beşiktaş Kulübü eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kazancı, Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic transferinde ihalenin kendisine kaldığını söyledi. Kazancı ayrıca Teknik Direktör Şenol Güneş ile de hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını açıkladı.

Beşiktaş ile yüzde yüz kopma yok

Orta Çizgi'nin Telegol / LiderHaber'den derlediği habere göre Kazancı, "Çok polemik yaratacak bir şey yapmak istemedim. O yüzden hiç konuşmadım. Başkanla da orada paralel hareket ediyoruz. Bu arada ayrıldım ama elimden geldiğince elimdeki dosyalarla devam ediyorum. Tamamen %100 kopma yok. Tamamen benim tarafımdan olan bir ayrılıktı. O yüzden yine kulüp stratejisine göre hareket ediyoruz" dedi.

Ceyhun Kazancı'dan iletişim ve Şenol Güneş itirafı

Şenol Güneş hiçbir sıkıntılarının olmadığını açıklayan Kazancı, "Şenol Güneş ile polemiklerin hiç alakası yok. Geçen hoca da açıkladı. Hayretler içinde kaldık biz de. İşin dürüstçesi, biz kulüp olarak iletişim konusunda zayıfız. Onu da itiraf etmek lazım. Şenol hoca ile hiçbir kez en ufak sıkıntımız olmadı" şeklinde konuştu.

Valerien Ismael konusunda başarısız değiliz

Valerien Ismael konusunda başarısız olmadıklarını söyleyen Kazancı, "Valerien Ismael konusunda başarısız olduğumuzu düşünmüyorum. Bu benim kendi görüşüm. Orada bir strateji vardı. Denediğimiz bir yol vardı, o yol bir yere varmadı. Bu, illa başarısızlık olduğu anlamına gelmiyor. 

 

Orada bir felsefenin temsilcisiydi o. Camia tarafından da çok yıpratıldı. Özellikle sosyal medya konusunda zayıfız. Oradan bir algı yaratılıyor. İş biraz takımı desteklemekten ziyade ‘Bu adam gitsin’ konusuna döndü" ifadelerini kullandı. 

 

Fenerbahçe'ye transfer olan Dusan Tadic'te ihalenin kendisine kaldığını ifade eden Kazancı, "Ben iyi bir Beşiktaş'lıyım. Sanki biz transfer yapmıyoruz gibi bir şeye döndü. Bu işin elli tane parametresi var. Başta Suudi Arabistan olmak üzere bu sene şartlar çok değişti. Bizim ekonomik durum da diğer takımlar gibi değil. Öyle 8- 10 milyon Euro veremiyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN