Fırtına'ya 20'lik Orta Saha!

Trabzonspor, Danimarka'da forma giyen 2003 doğumlu oyuncu için transferinde önemli aşama kaydetti.

PAYLAŞ

Onuralp Çevikkan, Göktan Gürpüz ve Tonio Teklic gibi genç oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, yeni hamlesini Danimarka’dan yapıyor... Bordo-Mavililer, bir süredir temas halinde olduğu Tochi Chukwuani için artık son aşamada.

BJELICA ONAY VERDİ

İzleme ekibinin önerdiği, teknik direktör Bjelica’nın da onay verdiği 20 yaşındaki orta saha konusunda kulübüyle yapılan pazarlıklarda ciddi aşama kaydedildi.

Orta sahanın merkezinde 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Chukwuani, hem fiziksel gücü hem de teknik kapasitesiyle öne çıkıyor.

Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan Chukwuani, orta alanın merkezinde çift yönlü oyunuyla ön plana çıkıyor. Hocanın ‘box to box’ tanımına uyan Nijerya asıllı genç yıldız, hem takım içinde rekabeti artıracak hem de orta vadede kulübe ciddi kazanç getirecek isim olarak görülüyor.

Milli Danimarka Milli Takımı’nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen 1.87 boyundaki Chukwuani, geçen sezon 23 maça çıktı ve 1 gol attı. Olumlu giden görüşmelerde son anda bir sürpriz yaşanmazsa, 20 yaşındaki oyuncunun kısa zamanda detaylı sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN