Fırtına, Transferde Son Sürat!

Fırtına transfer operasyonlarına son sürat devam ediyor.

PAYLAŞ

İki sezon önce yaşanılan tarihi şampiyonluk sonrasında geçen sezon çok büyük hayal kırıklığı yaratan, hem Avrupa'da hem de ligde beklentilerin çok altında kalarak önce Abdullah Avcı sonra da Orhan Ak'la yollarını ayıran Bordo-Mavililer, Nenad Bjelica ile yeni bir sayfa açmıştı. Geçen sezonun son haftalarında takımı devralan ve kadroyu, şehri, taraftarı tanımaya başlayan Hırvat çalıştırıcı ilk izlenimlerinin ardından transfer çalışmalarına da başladı.

Kulüpleri ikna edilecek

Geçen sezon yaşanan üretkenlik sıkıntısını çözmeyi amaçlayan başarılı hoca bu konuda çok yabancı isimlere gitmiyor. Eski öğrencileri ve yakından tanıdığı Bruno Petkovic ile Mislav Orsic'i kadrosunda görmek isteyen Bjelica, yönetime talimatı verdi. Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi, Petkovic için Dinamo Zagreb'i, Orsic için de Southampton'ı ikna etmeye çalışıyor.

Daha önce de gündeme geldi

Operasyon tüm hızıyla devam ederken Fırtına'nın gündemine yine Bordo-Mavili taraftarların daha önce ismini duyduğu fakat bir türlü transferi gerçekleşmeyen bir isim geldi: Philip Zinckernagel... Norveç'te Bodo/Glimt forması giyerken attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken ve başta Trabzonspor olmak üzere Türk takımlarının radarına giren başarılı futbolcu, İngiliz temsilcisi Watford'a transfer olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN