Fırtına Büyük Oynuyor!

Kourbelis, Fernandez ve Orsic'i resmen açıklayan Trabzonspor şimdi de İtalyan yıldız Roberto Gagliardini peşine düştü.

PAYLAŞ

Hamsik’in ayrılmasının ardından Kourbelis’i kadrosuna katan Trabzonspor, orta alana bir transfer daha yapacak. Teknik direktör Nenad Bjelica, bu ismin yüksek profilli olmasını yani takımın kalitesini artırmasını istiyor. Bordo-Mavililer’in gündeminde pek çok aday var. Bu oyunculardan birinin de Roberto Gagliardini olduğu öğrenildi.

19 maça çıktı

2017’den bu yana İnter forması giyen ve İtalyan deviyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki yıldız, kariyeri boyunca hep Çizme ekiplerinde oynadı. İnter’in 2017’nin Ağustos ayında 20 milyon Euro bonservis bedeli ödediği 1.88 boyundaki Gagliardini, geride bıraktığımız sezon Serie A’da 19 maça çıktı ve genellikle sonradan oyuna girdi.

Hem 6 hem 8 numara...

Şampiyonlar Ligi’nde de 6 karşılaşmada şans bulan Gagliardini, hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynuyor. Fizik gücü, hava hakimiyeti ve başarılı pas yüzdesiyle ön plana çıkan İtalyan futbolcu; İnter’de geçirdiği altı yılda toplam 190 maça çıktı. 16 gol atarken, 9 asist yaptı. Gagliardini, İtalya Milli Takımı’nın formasını da 7 kez giydi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN