Antrenör Eğitim Semineri Tamamlandı!

TFF-TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen 'İmam Şanlı zorunlu ve Sürekli Gelişim Semineri' Elazığ'da gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

 

TFF-TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen “İmam Şanlı zorunlu ve sürekli gelişim semineri”, Elazığ belediyesi Ahmet Tevfik Ozan kültür ve kongre merkezinde gerçekleştirildi.

TÜFAD Elazığ şube başkanı Prof. Dr. Ercan Gür, seminerin açılışında yaptığı konuşmada vefa geleneğinin kurucu şube başkanı merhum Münir Yılmaz’dan kendilerine miras kaldığını belirterek, merhum İmam Şanlı adına düzenlenen seminerin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

  Zorunlu ve sürekli gelişim seminerine ismi verilen merhum İmam Şanlı adına kızı Çağla Şanlı’ya Tüfad Elazığ şube başkanı Prof. Dr. Ercan Gür plaket takdim etti.

 

Seminerde ayrıca TFF eğitmeni Emre Aydemir, Elazığ belediyesi kültür ve sosyal işler müdürü Mustafa Aksu ve Munzur Üniversitesi öğretim üyesi Yılmaz Kaplan’a da TÜFAD Elazığ şubesi adına plaket takdim edildi.

 

İmam Şanlı zorunlu ve sürekli gelişim seminerinin son bölümünde Munzur Üniversitesi öğretim üyesi Yılmaz Kaplan ve TFF eğitmeni Emre Aydemir tarafından yüz yüze, UEFA pro lisans Namet Ateş, Doç. Dr. Osman Ateş ve Eğitimci Gülhan Gündüz tarafından ise katılımcı antrenörlere online eğitim verildi.

 

 


 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN