Arda Güler Kararını Verdi!

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Arda Güler'in yeni adresi belli oldu.

PAYLAŞ

Fenerbahçe'de Arda Güler belirsizliği bir süredir gündemin ana maddesiydi. Genç yıldızın geleceğine ilişkin verdiği karar ortaya çıktı.

 

BARCELONA ÖNDE GÖRÜNÜYORDU

Sport Gazetesi, U19 Dünya Şampiyonu olan İspanya Basketbol Takımı’nın haberini bile daha küçük kullanarak 18 yaşındaki oyuncuyu ilk sayfada manşete taşıdı. “Arda Güler için geri sayım” başlığı kullanılan haberde, “Türk futbolunun incisi, Fenerbahçe Başkanı ve teknik direktörüyle bir görüşme yaparak kararını açıklayacak. Barcelona, Deco’nun Türkiye ziyareti sonrası bir adım önde görünüyor” ifadeleri kullanmıştı.

Sport, Barcelona ve Real Madrid’in Arda için yaptığı teklifin detaylarını da paylaştı. Buna göre Barça, 2 taksit halinde toplam 23 milyon Euro bonservis ödemeye hazır. Bordo-Mavililer, Arda ile 5 yıllık sözleşme imzalayıp serbest kalma bedelini de 1 milyar Euro olarak belirleyecek. Real Madrid ise Sarı-Lacivertliler’e, 17.5 milyon Euro’luk serbest kalma ücretini 24 ayda 3 taksitle ödemeyi ve sonraki satıştan yüzde 20 pay vermeyi önerdi.

AMA TERCİHİ REAL OLDU!

The Athletic, Arda Güler'in Barcelona'ya değil Real Madrid'e transfer olmaya karar verdiğini duyurdu. Barcelona cephesinden gelen büyük ilgiye rağmen genç yıldız, kariyerine Real Madrid'de devam edecek.

 

REAL'İN KAMPINA KATILACAK

Arda Güler'in seçimi sonrası anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Sağlanan anlaşma neticesinde de Arda Güler'in Real Madrid ile sezon öncesi kampına katılacağı aktarıldı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI

Real Madrid'in Arda Güler'i 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin biraz üzerinde bir ücretle kadrosuna katacağı aktarılıyor. Real Madrid, oyuncunun Türkiye'den ayrılırken sorun yaşamaması adına serbest kalma bedelinin üzerine çıkacağı ifade edilmekte. Ayrıca Fenerbahçe'ye de bir sonraki satıştan %20 pay verileceği belirtiliyor.

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN