Deumi G.Antep Belediye'de!

Yeni sezona oldukça iddialı girmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deneyimli defans oyuncusu Armand Deumi'yi renklerine bağladı.

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen mavi – beyazlı yönetim, Deumi'den sonra 2 kaliteli yabancı oyuncuyla daha anlaşma yapacaklarını belirtti.

Gaziantep Havaalanı'nda taraftarların davullar ve zurnalarla karşıladığı Kamerunlu, Büyükşehir Belediyespor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Armand Deumi'ye ile 2 yıllık imza attırdı.

Artık çıtayı yükselttiklerini ve geriye dönüşün olmadığını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, "Yabancı futbolcu konusunda ne yazık ki ülkemizdeki birçok kulübümüz kumar oynamakta. Biz de bundan dolayı daha önce Gaziantepspor'dan tanıdığımız ve oyuncu kalitesini bildiğimiz Armand Deumi'i renklerimize bağladık. Bununla transfere noktayı koymayacağız. Türkiye'nin yakından tanıdığı ve başarılı futbollarıyla hayranlık kazanan iki sürpriz isim ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onları da bu hafta içinde bitirip Bolu kampına tam kadro gitmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR