Futbol-Milli Takım

Futbol-Milli Takım Haberleri

Olay Benle Gökhan Arasında Geçmedi!

Hakan Çalhanoğlu, futbol gündemini uzun süre meşgul eden silah olayıyla ilgili konuştu

Sevicimiz Kısa Sürdü!

Euro 2016 Elemeleri A Grubu'nda ilk iki maçını kaybeden Türkiye, Letonya'da da hayal kırıklığı yarattı, İzlanda ve Çekler'in 8 puan gerisinde kaldı.. Milli Takım, daha önce birçok kez zoru başardı ancak iş artık imkansız gibi

A2 Milli Takım Açıklandı!

A2 Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ile yapacağı International Challenge Trophy karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı.

Silah Kimdeydi?

Çek Cumhuriyeti maçı öncesi gündemi değiştiren Gökhan Töre olayı ile ilgili o dönemde Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevini yapan Önder Özen'den çarpıcı açıklama geldi..

Beni Burada Çarmığa Gerin!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi, çarpıcı sözler sarf etti.

Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynayacağı Euro 2016 Elemeleri maçların aday kadrosu açıklandı.

Milli Maç Biletleri Satışta!

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda gelecek ay sahasında Çek Cumhuriyeti ve deplasmanda Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların biletleri satışa sunuldu

Milli Takımda,Endişeli Bekleyiş!

A Milli futbol takımımızın İzlanda ile yarın oynayacağı EURO 2016 Grup Eleme maçı öncesi endişeli bekleyiş sürüyor.

Dünya Kupasında 2.Olurduk!

Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası bugün oynanacak açılış maçıyla başlıyor. Turnuvaya katılmaya hak kazanan 32 milli takımın teknik direktörleri arasında en fazla yıllık kazanca Rusya'yı çalıştıran Fabio Capello sahip. Eğer Milli Takımımız, turnuvaya katılma başarısı gösterebilseydi; Capello'yu, Roy Hodgson ile Fatih Terim takip edecekti.

Terim'den Pro Lisans Kursu'na Ziyaret!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da düzenlenen Pro Lisans Kursu'nu ziyaret etti

Terim'den,Ronaldo ve Ramos Örneği!

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, oyuncularına Cristiano Ronaldo ve Sergio Ramos'u örnek gösterdi.

Türk Futbolunda Devrim Olur!

Müjdat Yetkiner ile Kemalettin Şentürk, İmparator'a İspanya, Almanya gibi ülkelerde uygulanan Süper Lig kulüplerinin 2. ve 3. liglerde mücadele edecek 2. takım kurması fikrini sundu. Fatih Hoca da projeye çok sıcak baktı.

Milliler,İrlanda'yı da Geçti!

A Milli Takımımız, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki hazırlık kampı kapsamındaki ikinci maçını İrlanda Cumhuriyeti ile oynadı ve maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Milliler Fark Attı!

Kosova ile tarihinde ilk kez karşılaşan A Milli Takımımız, gol şov yaptı; Soma faciasının unutulmadığı tarihi futbol gününde sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı

Terim ve Demirören'den Soma Mesajı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, federasyon olarak Soma'da futbola destek vermeleri gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki dönemde muhakkak gençlerimize yönelik bir futbol okulu, futbola yönelik bir yatırım yapacağız" diye konuştu.

A Milli Takım Soma'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, Soma'daki maden faciasında vefat eden madencilerin kabirlerini ziyaret etti.

A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

A Milli Takım'ın Kosova, İrlanda Cum., Honduras ve ABD maçları hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı.. Kadroda bazı önemli isimlerin olmaması dikkat çekti

Yeniliklere Hazırlıklı Olmalıyız!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İstanbul'da devam eden Maç ve Performans Analizi Sertifikasyon Programı ile UEFA Çalışma Grubu Toplantısı'nı ziyaret etti

Terim Onu Bekliyor!

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, İngiltere'nin Manchester United takımında oynayan genç futbolcu Adnan Januzaj'a, Ay-yıldızlı formayı giydirmek için çalıştıklarını söyledi.

Toplam 184 haber.