Futbol-Milli Takım

Futbol-Milli Takım Haberleri

Terim'e Sürpriz Teklif!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Avusturya'yı Yeniden Fethettik!

Euro 2016'ya hazırlanan A Milli takımımız, Avusturya'yı Viyana'da devirdi, geçmişte güzel hatıralarımızın olduğu Ernst Happel'de bir destan daha yazdı. Geriye düştüğü maçta Hakan'ın nefis frikiği ve Arda'nın aşırtması ile kazanma serisine devam eden ay yıldızlı ekibimiz, iyi sinyaller verdi.

Türkiye Dev Organizasyona Talip!

Kirli aktörler piyasadan silindi, umutlar yükseldi. 2016'yı 1 oyla kaybeden, 2020'de Platini'nin oyunlarına takılan Türkiye, 2024 adaylık dosyası için hazırlıklara başladı.

İsveç,Cenk Edemedi!

Euro 2016 yolunda hazırlık maçında İsveç'i Antalya'da konuk eden A Milli takımımız, Cenk Tosun'la kazandı. Cenk'in golüyle perdeyi açan ay yıldızlı ekibimiz oyundan düşünce golü kalesinde görse de, Cenk son sözü söyledi! Bu sınavdan alınması gereken ders ise savunma zaafları oldu.

Kimse Bana Sahip Çıkmadı!

Terim'in Fransa'ya götürüp götürmeyeceği merak edilen Volkan Demirel, “Bebeğime küfredildi ama toplum tepki vermedi. Kimse bana sahip çıkmadı. Yine de milli göreve hazırım” dedi.

Milli Takıma Alınmama Nedeni!

Fatih Terim'in Volkan Demirel'i kamuoyu önünde özür dilemesi halinde A Milli Takım'a yeniden çağıracağı öğrenildi.

A Milli Takım Açıklandı!

A Milli Takımımızın 24 Mart'ta Antalya'da Yunanistan ve 29 Mart'ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

TFF'den Emre Kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Danimarka'nın Nordjsaelland Kulübü'nde oynayan Türk asıllı futbolcu Emre Mor'un bundan böyle Türk milli takımlarında forma giyeceğini açıkladı.

Milli Takıma Koşa Koşa Giderim!

Darmstadt 98'in kaptanı gurbetçi futbolcu Aytaç Sulu, Türk Mili Takımı'nda forma giymeyi hedeflediğini söyledi.

Milli Takım Oyuncusu Başka!

Trabzonspor'un milli futbolcusu Okay Yokuşlu, A Milli Takım oyuncusu olmanın bambaşka bir duygu olduğunu ifade etti.

Milli Takım'daki Gizli Güneş İmzası!

Türk futbolu, iki kurt teknik adam ile rengini buldu. 2002'de 'Terim' imzalı jenerasyonla dünya üçüncüsü olan Şenol Güneş, bu kez meslektaşına Euro 2016 yolunda katkı yaptı. Selçuk, Burak, Volkan Şen ve Oğuzhan gibi birçok milli yıldız, onunla kimlik kazandı.

Bekle Bizi Fransa!

Bir ara ümidimizi kesmiştik Avrupa Şampiyonası'ndan.. Ama aslanlarımız pes etmedi, avantajlı girdiği son haftada 10 kişiyle İzlanda karşısında kazandı, Kazakistan'ın da Letonya'yı yenmesiyle en iyi üçüncü olarak doğrudan Fransa vizesini aldı.

Fatih Terim'in Zafer Planı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, galibiyet parolasıyla çıkacakları Çek Cumhuriyeti maçının stratejisini oyuncularıyla paylaştı, "Prag'da en büyük silahımız oyun disiplinimiz olacak. Şartlar ne olursa olsun, disiplinden asla taviz vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni Mesut Özil Kararını Verdi!

Almanya'nın yeni Mesut Özil'i olarak lanse edilen genç yıldız Yunus Mallı, Milli Takım tercihini yaptı.

Terim'in Mesut'u Olacak!

Mainz forması altında 5 maçta 5 gol atarak sezona harika bir başlangıç yapan Yunus Mallı, Bundesliga'yı salladı.

Milliler Portakalı Yedi!

Euro 2016 yolunda işini zora sokan A Milli takımımız, çok kritik 3.'lük için en önemli rakibi Hollanda'ya 3 attı, gücünü gösterdi! Konya'da destanı Oğuzhan, Arda ve Burak'la yazan ay yıldızlılar Portakal'ı soydu, 12 puanla 3. sıraya kondu!

Milli Maça İspanyol Hakem!

A Milli Futbol Takımının 6 Eylül Pazar günü Konya'da Hollanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek.

Douglas Resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Douglas FrancoTeixeira'nın kulübü Dinamo Moskova ile anlaştığını açıkladı.

Ümit Milli Takım Açıklandı!

U21 Milli takımımızın 2017 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Toplam 184 haber.