VİELEN DANK ELAZIĞSPOR!

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 02 Eylül 2013 19:35

Düsseldorf´ta birkaç Elazığlı hemşehrimizle birlikte Kayserispor Elazığspor maçını izlemek için tesadüfen bir araya gelmiştik. Türkiye´nin farklı bölgelerinden birçok Türk vatandaşı da bizimle birlikte bu maçı izlemeye koyuldular.

Kayserispor´un geçen sezon takımımıza karşı aldığı farklı skorlardan dolayı pek fazla ümidimiz de yoktu. Daha ilk yarım saatte Elazigspor 3-0 bulunca benimle birlikte maçı izleyen birkaç Elazığlı şaşkın ve de tuhaf bir şekilde birbirimize bakınıyorduk; çünkü bu sonucu beklemiyorduk. İlk yarıdaki muhteşem skordan dolayı Elazığlılar olarak maçı izleyen diğer vatandaşlarımızın ilgi odağı olmuştuk. Uzun zamandan sonra ilk defa böyle mağrur ve de dik duruyorduk takımımızın sayesinde. Bu durum ne yalan söyleyeyim tabi ki hoşumuza gidiyordu. İkinci yarı baslamıştı içimizdeki acabalar hat safhadaydı. Acaba yine aksilikler olacak skor 3-3'e mi gelecek yoksa Elazığspor farka gidip 5-6 mı yapacaktı. Oyunun ilerleyen bölümünde Sollied'in yerinde yaptiği değişiklikler ve oyuna müdahaleleri daha üçüncü haftada Türk futbolunu ve Elazığspor'u yavaş yavaş tanıdığının sinyallerini veriyordu bize.Maç bitmişti ve Elazığspor uzun bir aradan sonra biz gurbetteki Elazığlılara muhteşem bir skorla güzel bir hafta sonu yaşatmıştı. Teşekkürler Elazigspor!

Birisi bana sezon başlamadan kalkıpta ilk maçta Akhisar'la berabere, Karabükspor'dan 3 puan alın, Kayseri'ye de yenileceksiniz ve 4 puan alacaksınız deseydi öpüp de başıma kor süper sonuçlar olacak derdim takımımız adına. Elazığspor, bizi şaşırtarak bu 4 puanı farklı bir şekilde hanesine yazdırdı. Bu maçla birlikte Elazığspor'un yeni kazanımları oldugunu gördük.Kaleci Zülküf ve maçta ilk golü atan Almanya'dan bildiğim Deniz Yılmaz bundan sonraki dönemlerde Elazığspor'da adlarından çok söz ettireceğe benziyorlar.Bilica ile Youssef Hadji'nin artık takıma girebilmek adına bundan sonra cok zorlanacakları ve de erken bir ayrılık yaşayacaklarını düşünmek pek de zor olmasa gerek!

Şimdi sıra Selçuk başkan ve ekibinde! Artık tüm şehire, taraftarı, medyası ve yöneticisiyle herkese barış elini uzatması gerektiğini düşünüyorum. Elazığ'daki medya kuruluşlarındaki köşe yazarlarıyla yaşanan gerginliklere bir son verip yerinde ve dozunda olan eleştirilere açık olacaklarını belirtmelidir.Kenetlenmek adına gereken tüm adımları vakit geçirmeden atmak zorunda yoksa iş işten geçer!

SON 5 YAZISI

BİR ŞEHİR KÜME DÜŞTÜ!

03 Mayıs 2021 23:19

OKU

BU TAKIM DÜŞERSE!

19 Aralık 2018 20:15

OKU

BAYERN MÜNİH İMPARATORLUĞU!

15 Aralık 2014 09:00

OKU

DORTMUND SAKATA GELDİ!

05 Ekim 2014 14:00

OKU

DÜNYA'YA ÖRNEK OLDULAR!

27 Mart 2014 19:10

OKU